DONAȚII

Donații online

Donații pentru susținerea activităților pastorale ale Protopopiatului

Metode de plată

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau prin transfer bancar. Datele introduse în formularul de donație nu sunt reținute sau memorate de site-ul nostru, aceste date sunt trimise direct procesatorului de plăți on-line.

Daca ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru a susține activitățiile pastorale ale protopopiatului BISTRIȚA se pot face donații și prin transfer bancar:

IBAN RO89BTRLRONCRT0CM0890101

TITULAR PROTOPOPIATUL ROMAN UNIT CU ROMA, GRECO-CATOLIC BISTRITA

COD FISCAL 48267585

B-dul Independenței nr.15, Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud

email: mediaprotopopiatbn@gmail.com

tel 0364730670

Vă mulțumim! Domnul să vă răsplătească!

Politica de confidențialitate